Index 1
	Info
	Privacy
	Voorwaarden
	Mandje
	Contact
	Favorieten

Index 2
	Champagne verloting
	Liefdesgedichtjes 
	Gedichten Links
	Tips

Extra
	Klantengegevens
	Bedankt

Liefdesgedichtje

 

Liefdesgedichtje

 
Welkom op Liefdesgedichtje.nl, uw pagina voor een romantisch liefdesgedicht.
 
Op deze site vind u de leukste gedichten voor uw geliefde. Stuur het in een SMS of op MSN, verwerk het in een uitnodiging voor een romantisch etentje of avondje uit, of gebruik het als je hem of haar vraagt met je te trouwen ! Ook leuk als je een kado of bloemetje geeft, een leuke kaart met een liefdesgedicht erbij
 
Wij pretenderen niet de schrijver te zijn van deze gedichten, allen zijn verzameld via bladen, boeken, internet en natuurlijk ingezonden door enthousiaste bezoekers. Als U ook uw gedicht in wilt sturen klik dan HIER en wij zullen uw gedicht direct plaatsen.
 
Je kan de gedichten natuurlijk ook gebruiken als je verliefd bent, als je wilt gaan samenwonen, trouwen of bij elke andere romantische gelegenheid, zoals bijvoorbeeld het toppunt van romantiek : samen een weekendje weg met een romantisch diner bij kaarslicht !
 
Wij wensen U veel geluk in de liefde !
 
Tijdelijk zijn er geen gedichten online, wij zijn de rubrieken beter aan het opzetten, met bronvermelding zodat je naam bij het door jou ingezonden gedicht komt te staan. Binnenkort staat alles er weer op !

This page contains the source code to power the

shopping cart software solutions of

your secure e-commerce solution.


Diese Seite beinhaltet den Quellencode der

Shop-Software, die den Warenkorb von Ihrem Online Shop-System

antreibt, damit Ihr E-commerce System Bestellungen annehmen kann.